2014. január 28., kedd

Follow the White Rabbit ! - amikor az Úr a harmadik napon megteremtette az izomlázat

Kövesd a fehér nyulat ! - hangzik el a Wachowski testvérek örök filmklasszikusában, a Mátrixban.  Bár ők is az Alice Csodaországban - ból merítették az ötletet. Igaz , ott ha jól emlékszem nem hangzott el a mondat, csupán a cselekménye vezetett el az üregig...  - < Ennek utána is nézek, bár ha beütöm a Google-be az ominózus mondatot, akkor elsők között a Neo-trilógiát dobja ki  > Az üregig , amelynek határán elválik a valós a valótlantól, a képzelet a realitástól, a tudat a tudatalattitól. A változás mezsgyéje ez.  Erre az útra léptem én is, amikor belekezdtem Zsírzárlat Kollektíva által támogatott , és felügyelt edzéstervébe. Ez mindenki részére kihívás. Főleg nekem. Terveim alapján,  amíg a többi résztvevő a súlyfeleslegével küzd a projekt ideje alatt, addig megpróbálom legalább 4-5 kiloval növelni a testsúlyomat , természetesen izomtömegben. Ebben segítségemre van az Oxigén Fitness Club és a Sárvári Gyógyfürdő.
A többi résztvevőnek úgymond ellenpéldának, motivációként szolgálok. Valahogy úgy, mint az agárversenyeken a fehér nyúl....    <Ha már fehér nyúl és futás, íme egy újabb kultuszfilm részlet. Ez esetben a Blöff-ből.>  


Az edzéstervem  egy hete vette kezdetét, háromnapos  felbontásban  , minden  fő izomcsoportra - mell, hát, váll, bicepsz, tricepsz, has, comb -  fókuszálva.  Az edzés alatt Csaba, és Szabolcs , az Oxigén Fitness Club trénerei felügyelik a gyakorlatok helyes elvégzését, valamint támpontot nyújtottak a megfelelő táplálkozáshoz is.  Első nap többnyire a tradicionális - kézi súlyzós gyakorlatok , míg a többi két nap a gépi - súlyos ellenállásosak vannak nagyobb számban. Az első ciklus letelt, a terhelhetőségi szintem beállítottuk. A továbbiakban a korlátaim feszegetése lesz a cél, szó szerint át kell lépnem a saját határaimat , és még azon is túl .... Szóval minden nap meg kell halnom egy kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése